JustHost-pouzdan hosting po pristupačnoj cijeni

Samo Domaćin je nesumnjivo izvanredan web hosting tvrtka koja pruža izvanredne performanse i usluga odziva. Oni imaju bogatu web hosting paket, pakiran s brojem amazing značajke. Neke od tih uključuju neograničen domena hostings, potpuno besplatno domene adrese, neograničen brzina prijenosa podataka, neograničen prostor za pohranu, beskonačnu e-mail računa i sl.; podršku za više CGI / baze podataka, uključujući (ali ne ograničavajući se na) MySQL, PHP, Perl , Python, Ruby na šina, pristup ogroman besplatni web skripte knjižnica, podrška za upravljanje sadržajem integracije sustava (kao što su Joomla, Drupal); brojne multimedijske mogućnosti kao što su video i audio podršku, potpuno besplatno kolica, sigurnosnih objekata (PGP enkripciju tehnike) za e-commerce web stranice, kao i druge tehnološke funkcije.

Sve navedeno dolazi za vrlo razumnu cijenu. Postoje razne atraktivne Samo Host kupon kodovi, JustHost Popust kupon i samo Host popusta kodovi dostupne u ovoj recenziji JustHost omogućiti daljnji više novčane uštede.

Od svog početka, samo Domaćin je već stvaraju savršen web hosting iskustvo, i platforma sa jednim zajedničkim ciljem: da donese pouzdanu uslugu. Imaju obično čvrst infrastrukturu koja donosi visoke performanse, a uz su ocijenjeni među najbolje s obzirom gornji stupanj njihove zadovoljstva klijenata. Jahanje na ovim aspektima, samo Domaćin jamči kvalitetan web hosting iskustvo-ili svoj novac nazad. Ova Samo Domaćin pregled traje detaljan pogled na ono što je zajamčeno Just Host.

Pouzdanost
Samo Domaćin je posvećen pružanju sigurnog i pouzdan web hosting okruženje. Oni su zaposleni broj Quad procesora poslužitelja, UPS napajanje-up generatorima i OC-96 Backbone link na dostavi maksimalnu učinkovitost za svojih klijenata web stranice. Oni ‘je dobio obrazovan i iskusan tim u svojim podatkovnim centrima koji se stalno prati mrežni sustav kako bi se utvrdilo da nema poremećaja u službi. Njihova 24/7 mreža za praćenje pomaže kako bi se osiguralo da se, ako se problem ne javljaju, to je hitno. JustHost poslužitelji koriste zvuk okosnicu jamčiti najveće brzine i up-time za svaku web stranicu domaćin na svojim serverima.

Anytime Novac leđa garancija
Samo Domaćin garantira ukupno zadovoljstvo ili svoj novčani povrat novca. Ako ste u svakom slučaju odlučite prekinuti svoj račun bilo Samo Domaćin će vratiti novac za ostatak svog vremenskog razdoblja, iznošenje postavljanje i registracija domena optužbi, (to je zato jer samo Domaćin predstavlja trošak za njih). Možete eventualno može tražiti svoj novac natrag ako vjerujete niste zadovoljni s njihove usluge.

Real People
Samo Host jamstva da će uvijek biti dostupan svojim klijentima i kada ih kontaktirati preko telefona, dobit ćete razgovarati sa stvarnim ljudskog bića, nekoga tko govori engleski jezik, a netko tko će odgovoriti na vaša pitanja, bave svojim problemima i vam pomoći riješiti svoje probleme. Ova usluga podrške je isporučen 24/7. Njihove ocjene za njegu zaposlenici su izuzetno toplo i prijateljski i trenirani da se brine o svojim problemima, a oni obično stavljaju najbolje stopala prema naprijed za brze rezolucije na sva vaša pitanja.

Telefon i E-mail podrška usluga
Samo Domaćin jamči da kad god pokušati dobiti u kontaktu s njima, oni će pick-up na telefon i odgovoriti na vaše e-mail odmah, i to u ugodnom, obzirno. Njihov telefon i e-mail kontakt usluge su prilično pouzdan i možete budite uvjereni da je vaša posebno teško će se pobrinuti strane stručnjaka industrije i najboljim profesionalcima.

Svaki webmaster koji traži dobavljača web host razumije da pouzdani web hosting i vrhunske korisničku podršku su dva od osnovnih elemenata web domaćin treba da dostavi. To su ključni plus bodova Just Host uslugu. Top-kvaliteta hosting usluga, velike mogućnosti, pouzdanost, ekonomičan cijena, fantastičan korisničku podršku – sve to čini vrijedan svakog mužjak proveo na samo Host hosting uslugu.