FatCow web hosting popusti i kupon kodovi

Ako se s obzirom da se presele online i potrazi za hosting tvrtku koju bih vjerojatno učiniti najbolje s, učinite proći kroz ovaj FatCow pregledu prvi. U ovom pregledu FatCow hosting od naše, navest ćemo out cijena vrijednost, pouzdanost, usluge i značajke kao i druge podatke u vezi s web hosting uslugama FatCow hosting. Mi također pružaju velike ponude FatCow promocija – Fatcow kupon & FatCow popust ponude na ovim stranicama. Check out this neovisnu i objektivnu Fatcow web hosting pregled navedene u nastavku za sve njih.

Fatcow nosi fantastičan stoji u online svijetu web hosting poslovne usluge kao što davatelja usluga s nepobitnim pouzdanosti, dobre cijene vrijednosti, izvrsne klijenata uslugama potpore i nevjerojatne mogućnosti. Fatcow je osnovan 1998, te su nakon toga širi ne samo u bazu klijenata, ali dodatno su izgradili veliki ugled i sada pretvorila u jednu najprepoznatljiviju brand u industriji.

Web Hosting značajke
Fatcow pruža neograničene mogućnosti opterećenja s njihovim planovima koji uključuju neograničen bandwith, neograničeno prostora na disku, neograničen iznos e mail račune i neograničen broj domaćin domena i MySQL baze podataka.

Oni opskrba brojne potpuno besplatne e-commerce rješenja stoga Osnaživanje kupce za izgradnju i on-line web stranice za kupovinu web s izborom kolica, PayPal i kreditne kartice-based plug-in i čuvati web stranice koristeći zajedničku SSL. Osim toga, oni podržavaju brzo postavljanje 3rd party aplikacije na vlastite web-stranice.

Proizvodi i usluge
Fatcow dolazi s besplatno web razvoj alat. To je moguće stvoriti interaktivne web stranice sa svim aplikacijama na raspolaganju sa svojim planom usluga. Fatcow također pruža nikakvu ime troškova registracije domene za život, kao i besplatan marketing i oglašavanje kredita. Osim toga oni vratiti svoj oblak web hosting plan koji ima jedno mjesečno jamstvo gotovinu natrag plus 99,9% up-time osiguranja.

FatCow također pruža izgrađen u alatima za webmastere, set skripti plug-in instalacije i besplatne e-commerce rješenja za internet poslovanja. Na vrhu toga, FatCow nudi razne dodao specijalizirana rješenja i usluge kao što su web stranice, upravljanje profesionalnim e-commerce savjetovanja, naziv domene i web usluge.

Upravljačka ploča
Vrlo je bitno da posjeduju veliki stupanj kontrole nad svojim web hosting postavkama. FatCow može pomoći da ostvare nudeći jednostavan za korištenje cPanel VDeck. Ovaj računalni softver vam daje s mogućnošću da provjerite svaki bitan aspekt web hosting račun ravno od postavljanja e-pošte, otvaranje vaše poruke preko web-based e-pošte hosting server na izgradnji baza podataka i puno više. FatCow web hosting korisničko sučelje dodatno je integriran sa softverom aplikacija instalacije koja vam omogućuje da se integriraju aplikacije u rasponu od službi WordPress blogging na Joomla CMS.

Pouzdanost
FatCow je poznat za učinkovito, pouzdan i siguran stručnih službi. Oni pružaju standardni redovito server back-up i uzeti ponos u svojoj 24/7 usluga praćenja, back-up generator sustava.

FatCow je razvio sustav za pomoć u vrlo kritične poslove svojih klijenata. Ova web domaćin omogućuje korištenje najviše kvalitete opreme poslužitelja s NetApp skupina skladišnih prostora kako bi se za velike količine podataka. Znajući ranjive podataka zahtjeve ubrzavaju poduzeća, FatCow ima značajnu pristup podacima zaštite i zaštite s high-end firewall razvijen od strane tvrtke Cisco, multilevel mreže za praćenje i posadom provjere i sigurnosti. Twin routera dati bolju redundantnost dok multi-gigabitne veze pruža potrošačima prednost snažnih performansi web stranice. FatCow jamči dostupnost vašeg internet poslovanja s dostupnosti prema osiguranju od 99,9%.

Cijena vrijednost
FatCow web hosting usluga Plan je vrlo razumno cijene, po cijeni od 3,67 dolara svaki mjesec (44 dolara godišnje). No, kupci zapravo mogu uštedjeti mnogo više novca kupnjom za 2 godine ili tri godine. To pruža izvrsnu korist malih i srednjih poduzeća pružajući tako bogat raspon značajki na iznimno niskoj cijeni.

Korisnička podrška
Možete koristiti podršku 24/7 na mnogo različitih načina, počevši besplatni telefon, e-mail i live chat. FatCow čak nudi proces podrške ulaznica koja omogućuje vrlo lako postavljati zahtjeve. Sustav za podršku izrađuju na način koji vam omogućuje da se pomogne u bazi znanja, često postavljana pitanja stranicu, nastavni videa i razne linkove na vanjske resurse.